Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

1η Κυριακή...

Είναι το πρώτο επισκεπτήριο της θητείας σας. Μπορούν να σας επισκεφτούν οι δικοί σας 10:00 με 13:00 το μεσημέρι και να σας φέρουν πράγματα που πιθανόν ξεχάσατε. Αν κάποιος δεν έχει επισκεπτήριο είναι καλό να αντικαταστήσει έναν συνάδελφο που έχει επισκεπτήριο, αλλά είναι θαλαμοφύλακας 9 με 12 το πρωί. Γενικά μην είστε κάφροι εκείνη τη μέρα. Να είστε ευγενικοί και αξιοπρεπείς και να μη βρείτε ευκαιρία να στριμώξετε την κοπέλα σας όπου λάχει.

·         Η αθάνατη Ελληνίδα μάνα θα φέρει ένα σωρό ταπεράκια στο θρεφτάρι της. Μην τα αποθηκεύσετε στο φοριαμό, γιατί θα σας φάνε τα ποντίκια. Φάτε τα την ίδια ημέρα ή μοιραστείτε τα με τους συναδέλφους σας.

·         Ο αθάνατος Έλληνας πατέρας θα θέλει να μπει στους θαλάμους να δει πού κοιμάστε και να θυμηθεί τα νιάτα του. ΔΕΝ προβλέπεται επ’ ουδενί και μην το κάνετε στη ζούλα, γιατί θα κάψετε τον υπεύθυνο θαλαμοφύλακα.

·         Ο θαλαμοφύλακας κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου οφείλει να απαγορεύει την είσοδο των επισκεπτών στους θαλάμους. Μοναδική εξαίρεση οι τουαλέτες, όπου πάλι βέβαια έχουμε το νου μας. Οι άνδρες συνοδεύονται στις τουαλέτες τις δικές μας (τούρκικες), ενώ οι γυναίκες στις τουαλέτες του κοιτώνα των αξιωματικών που είναι κανονικές και πιο καθαρές. Είμαστε ευγενικοί με τους συγγενείς και τους υποδεικνύουμε ευγενικά πού είναι οι τουαλέτες.