Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Έξοδοι μετά την ορκωμοσία...

Μετά την ορκωμοσία οι έξοδοι είναι αρκετά συχνές, περίπου 3 έξω - 1 μέσα, ενώ η κατάσταση αντιστρέφεται προς το τέλος της σειράς, όταν στο κέντρο μένουν μόνο οι γιατροί και οι Ν/Τ. Όλα αυτά βέβαια είναι ανάλογα των ατόμων που έχει η κάθε σειρά. Στη δική μας σειρά για παράδειγμα που ήμαστε περί τα 600 άτομα, οι έξοδοι ήταν αρκετά συχνές.

Οι προβλεπόμενες ώρες για τις εξόδους είναι:

Τρίτη & Πέμπτη ΔΕΝ υπάρχει έξοδος, λόγω της νυχτερινής εκπαίδευσης.

Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή --> Βγαίνεις το μεσημεράκι κατά τισ 3μιση μετά τη φρουρά ή αργά το απόγευμα περί τις 18:00.

Σάββατο και Κυριακή βγαίνεις αρκετά νωρίτερα...ειδικά την Κυριακή αν αντέχεις μπορεί να βγεις και από τισ 11μιση το πρωί.

Η Άρτα σαν πόλη υποθέτω πως δουλεύει και ζει σε μεγάλο βαθμό από το στρατόπεδο.΄(Όπως τα Γιάννενα από τους φοιτητές για παράδειγμα...) Όταν παλιότερα είχε γίνει νύξη να μεταφερθεί το κέντρο εκπαίδευσης στην Αθήνα, κόντεψε να γκρεμιστεί η πόλη.... Τέεεελοσπάντων... Το ρεζουμέ είναι ότι αν είσαι ντόπιος βλέπεις ξαφνικά το απόγευμα αγέλες από 20- 20 μαντραχαλάδες να κατηφορίζουν σαν τους Ούννους από το Κ.Ε.ΥΓ. έτοιμοι να σου φάνε τις γυναίκες και το φαγητό... Μόνο το φαγητό καταφέρνουμε τελικά, αλλά η πρόθεση μετράει... Από διασκέδαση οι επιλογές είναι κλασικές... Internet-cafe, καφετέριες,σουβλατζίδικα, πιτσαρίες, μπαράκια, τσιπουράδικα και τέλος. Κόσμο έχει καλό, αλλά μην περιμένετε να κάνετε σεξ@κι, γιατί όταν βγαίνει ο καλός ο κόσμος εσύ είσαι στο κέντρο για νάνι. Τυχεροί θα υπάρξουν, αλλά θα είναι οι εξαιρέσεις και όχι ο κανόνας. Γι' αυτό αφήστε τα προφυλακτικά στο σπίτι και ... φάτε μάτια ψάρια. Για την επιστροφή υπολογίστε μισή ώρα γιατί είναι ανηφόρα τρελή, έχεις μέσα σου και κάμποσα τσίπουρα και γενικά είναι ένα καλό τεστ κόπωσης... 

Γενικά από διασκέδαση μην περιμένετε κάτι εξωτικό... στην Άρτα βγαίνεις, όχι στη Βαρκελώνη...